Ojust marknadsföring av UGL-Portalen!

Se upp med vilseledande marknadsföring!

Ursprunget till UGL startar om som UCL-utbildning!

UCL har inget med Försvarshögskolans UGL -koncept att göra.

UGL-Portalens ojusta historiebeskrivning:

Sveriges mest uppskattade utbildning i gruppdynamik och ledarskap genomförs nu under nytt namn – UCL – en modernisering, men med samma flöde och pedagogik som ursprunget – över 80 000 människor har hittills gått den ursprungliga utbildningen. År 2008 lanserade Försvarshögskolan (FHS) konceptet ugl 2008 och upphörde med support till ursprunglig UGL. Enligt FHS är ugl 2008 ”en helt annorlunda utbildning och ugl 2008 skiljer sig både innehållsmässigt och metodologiskt från UGL 2000”. FHS tog med sig varumärket ”UGL” till konceptet ugl 2008 och tillåter inte fortsatt genomförande av UGL 2000 under namnet UGL.

http://www.ugl-portalen.se/?gclid=CKmU8b2Q8p8CFZss3godz2uKXQ

Här nedan kommer Försvarshögskolans historiebeskrivning!

UGL har uppdaterats och reviderats ett flertal gånger under årens lopp. Den första versionen kom 1981, följes raskt av version 1984, därefter version 1991. Det prövades en version 1995-1996 för att följas av version 2000. Försvarshögskolan har nu utvecklat version 2008. I denna version, UGL 2008, har aktuell forskning inarbetats i kurs och handledarmaterialet genom samarbete med olika universitet och högskolor samt med handledare och andra inom området verksamma psykologer och forskare. UGL 2008 är kvalitetssäkrat genom vetenskaplig granskning av psykologiprofessorn Christer Sandahl vid Karolinska Institutet.

UGL-konceptet ägs och förädlas av Försvarshögskolan
som har UGL 2012 under arbete!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu. Varför inte skriva den första?

Skriv en egen kommentar

Din e-postadress publiceras inte.